Duurzaam wonen

Wij helpen u graag bij het verduurzamen van uw huis en denken ook altijd met u mee. Wanneer u bij ons kunststof kozijnen met hoog rendement glas afneemt en u doet dit in combinatie met spouwisolatie, vloerisolatie of dakisolatie, dan helpen wij u graag met het regelen van de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis. Ook kunt u dit uiteraard zelf aanvragen.

Let op: deze subsidie is populair, dus wees er snel bij.

Daarnaast is er een regeling via de belastingdienst dat er op het uurloon 6% btw wordt gerekend. Op deze besparing heeft u recht, wanneer u ergens in uw woning gaat isoleren, stukadoren en schilderen mits u woning ouder dan 2 jaar is. Dus dat betekent ook dat er 6% op het uurloon zit als uw dubbelglas wilt hebben in uw bestaande houten kozijnen. Hiermee kunt u soms zomaar een paar honderd euro besparen.

Tip om duurzaam te kunnen wonen
Kunststof kozijnen met hoogrendement glas in combinatie met spouwmuur isolatie is een perfecte combinatie. Dit kan jaarlijks veel geld besparen omdat u veel minder stookkosten heeft en u kunt er in de winter lekker warmpjes bij zitten zonder dat het tocht of dat er condens op de ramen zit. Condens op de ramen is erg vervelend want de vensterbanken zijn altijd nat. Ook is er een grote kans op schimmels in het huis wat erg ongezond is. Ook bij kunststof kozijnen is het belangrijk om te ventileren doormiddel van een aantal ventilatie roosters. Dit hoeven er maar twee te zijn.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search