Kunststofkozijnen

Onze kunststof kozijnen zijn van het merk VEKA. Het profiel wat wij het meeste gebruiken is de Topline NL. Dit profiel heeft een luxe uitstraling door afgeschuinde randen en is te vergelijken met hout. Echter de isolatiewaarde is vele malen beter (tot u=0,73W/(m2k)) in combinatie met hr ++ glas.

Wij kunnen de kozijnen leveren met 45 graden verbinding voor een moderne en vriendelijke uitstraling. Of u kunt kiezen voor de houtlook verbinding (HVL), dit is een rechter verbinding die hetzelfde is als de verbinding in hout. Het onderhoud is erg eenvoudig: u hoeft maar 2x per jaar de kozijnen te reinigen. U hoeft dus nooit meer te schilderen!

Kunststof deuren en schuifpuien

Onze kunststof deuren en schuifpuien zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een uitstekende isolatiewaarde. De deuren en schuifpuien zijn standaard voorzien van het SKG beslag en driepuntsluiting. Ze zijn in verschillende kleuren, stijlen en maten verkrijgbaar. Het glas kan ook wisselen van helder-, mat- of melkglas. Zo is voor elke woning iets passends te vinden. We leveren de deuren inclusief montage en afwerking.

Kunststof gevelbekleding

Kunststof gevelbekleding kunnen wij leveren in verschillende kleuren, maten en stijlen zodat uw woning een stijlvolle en aantrekkelijke uitstraling krijgt. De kunststofgevelbekleding is gemaakt uit hoogwaardig, gerecyclede kunststoffen. De gevelbekleding is van het merk VINYPLUS. Het is onderhoudsarm, duurzaam, milieuvriendelijk en UV bestendig.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search