Over Stephan Mast

Mijn naam is Stephan Mast en ik ben in 2015 mijn eigen timmer- en onderhoudsbedrijf begonnen. Ik had altijd al de ambitie om mijn eigen bedrijf te beginnen, maar vond het belangrijk om eerst ervaring op te doen bij een ander timmerbedrijf. Dit om de kneepjes van het vak te leren en mijn vaardigheden daar verder te ontwikkelen. Ik ben 8 jaar werkzaam geweest bij twee verschillende timmerbedrijven op zowel kleine- als grote projecten.

portret_stephanmast_kunststofkozijnen

Mijn naam is Stephan Mast en ik ben in 2015 mijn eigen timmer- en onderhoudsbedrijf begonnen. Ik had altijd al de ambitie om mijn eigen bedrijf te beginnen, maar vond het belangrijk om eerst ervaring op te doen bij een ander timmerbedrijf. Dit om de kneepjes van het vak te leren en mijn vaardigheden daar verder te ontwikkelen. Ik ben 8 jaar werkzaam geweest bij twee verschillende timmerbedrijven op zowel kleine- als grote projecten.

Ik ben altijd opzoek naar nieuwe uitdagingen en houd de ontwikkelingen goed in de gaten. Ik werk dan ook graag met nieuwe materialen of gereedschappen. Dit is belangrijk om goed werk te leveren. Daarnaast werk ik graag met kwalitatief goede producten, die in aanschaf vaak iets duurder zijn, maar op lange termijn het meer dan waard zijn. Met goedkopere producten kan er nog wel eens kleurverschil ontstaan bij zonlicht en daar sta ik niet achter.

Mensen helpen bij een fijnere woning en hen tevreden stellen, geeft mij een goed gevoel. Ik luister dan ook goed naar de wensen van de klant en speel daar op in. Ik heb gemerkt dat mensen het vaak vervelend vinden dat de locatie niet netjes achtergelaten wordt. Ik ben daar altijd heel precies in en zorg er dan ook voor dat ik bijvoorbeeld bij het plaatsten van kozijnen, alles af dek en een tent achter het kozijn plaats. Aan het einde van de dag pak ik de stofzuiger en laat de werkplaats netjes achter. Op deze manier heeft de klant zo weinig mogelijk last van de verbouwing.

Wij staan voor duurzaam wonen. We vervangen regelmatig hout door kunststof. Ook bouwen we duurzame dakkapellen en werken we met duurzame producten zoals isolerende kunststof kozijnen met hoog rendement glas, spouwmuurisolatie, dakisolatie, vloerisolatie.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search